iPhone 5 met Sim Only populair

Na lang wachten is de iPhone 5 door Apple dan toch officieel aangekondigd. De iPhone 5 is de opvolger van de iPhone 4S die vorig jaar op de markt verscheen. Het spreekt voor zich dat de nieuwe versie van Apple’s smartphone beschikt over een aantal vernieuwingen, maar wat zijn die vernieuwingen nu precies? Onderstaande tabel biedt een duidelijk beeld van alle verbeterde aspecten die u in de iPhone 5 terug kunt vinden samen met de specificaties van de iPhone 4S. Opmerkelijk is dat de iPhone 5 nu reeds de iPhone 4S met steroïden wordt genoemd, want echt grote verschillen zijn er niet, zeker niet in die mate dat we van een revolutionair toestel kunnen spreken.

Conclusie

iphone 5 sim onlyToegegeven, na het bekijken van alle specificaties en mogelijkheden van de iPhone 5 komen we tot de conclusie dat het toestel over enkele interessante potentiële mogelijkheden beschikt. Hoe deze mogelijkheden in de praktijk precies zullen uitpakken is vooralsnog even afwachten. Veel mensen kiezen voor de telefoon in combinatie met een sim Only waarbij over het algemeen minder betaald hoeft te worden. Er is tevens een extra mogelijkheid om maandelijks op te zeggen bij sim only abonnementen.

Camera

De camera van de iPhone 5 telt geen groter aantal megapixels dan die van de iPhone 4S. Toch heeft Apple tijdens haar keynote aangegeven dat de nieuwste smartphone van het bedrijf een aanzienlijk verbeterde camera aan boord heeft. Het zijn vooral de iSight lens in combinatie met de indrukwekkende resolutie van 3264 x 2448 pixels die voor deze verbetering moeten zorgen. Eerder verschenen reeds twee identieke foto’s waarop duidelijk te zien was dat de iPhone 5 camera aanzienlijk scherpere beelden weet vast te leggen dan haar voorganger.

De iPhone 5 ligt op 28 september van dit jaar in de Belgische winkels. We zijn in ieder geval benieuwd wat jullie van de nieuwste Apple smartphone vinden. Zijn jullie verwachtingen ingelost of blijven jullie toch een beetje op jullie honger zitten?